Rendezvények

Esküvők, családi rendezvények

A Vadkert Major hangulatos és egyedi helyszín esküvők, családi rendezvények és baráti összejövetelek megtartásához, hogy családtagjaival, barátaival ünnepelje meg az Önnek kedves eseményt, legyen az születésnap, eljegyzés, évforduló, szalagavató vagy érettségi találkozó.

A Vadkert Major kiváló esküvői helyszín, ahol az ifjú pár élete legszebb napját élheti át! Az esküvői helyszínhez elengedhetetlen a megfelelő vendéglátás. 
A Vadkert filozófiája a teljesség harmóniája. Mi az esküvő tökéletessé tételét magas színvonalú éttermi és frissítő wellness szolgáltatásokkal, valamint igényes szállodai szobák gazdag kínálatával tudjuk biztosítani. A Vadkert Hotel étterem séfje az Ön igényeinek és kívánalmainak megfelelő ételekkel kápráztatja el vendégeit.

Az ifjú párnak gyakran konkrét elképzelései vannak, de egy professzionális vendéglátó tapasztalata és segítsége mindig jól jöhet a szervezés során. Amiben a rendelkezésére állunk:
• a megfelelő helyszín kiválasztása, éttermi-, esetleg szállodai helyfoglalás
• ülésrend
• az ételsor és italsor összeállítása
• az ajánlatok értékelése, a fogyasztás, illetve a számlázás ellenőrzése

Kollégáink magas szakértelemmel és rugalmas, egyedi ötletekkel segítenek Önnek megvalósítani álmait. Kérjen tőlünk ajánlatot az Ön által tervezett rendezvényre online, telefonon vagy személyesen.

Céges rendezvények

A Vadkert Major tökéletes választás, elegáns helyszín céges rendezvények, konferenciák megtartására. Előzetes egyeztetés alapján, az Ön kívánsága szerint megszervezzük cégének rendezvényét. Profi csapatunk személyes egyeztetés után az adott témában készséggel kidolgoz többféle programjavaslatot. Önnek nincs más dolga, mint kiválasztani a leginkább megfelelő ajánlatot, majd dőljön hátra, és bízza ránk magát! Mi gondoskodunk arról, hogy a megrendelt esemény maradandó és önfeledt szórakozást nyújtó élmény legyen!
Ha kíváncsi a lehetőségekre, vagy tanácsra van szüksége, kérjük, hívjon Bennünket bizalommal!

Csapatépítés 

A Vadkert Major gyönyörű természeti környezete kitűnő helyszínt biztosít az outdoor tréningek lebonyolításához, illetve a szállodán belüli meetingek színesítésére is kiváló lehetőségeket biztosítanak programjaink.
A csapatépítő élmények és közös kirándulások célja, hogy a cégen belüli részlegek jobban megismerjék egymást, ezáltal hatékonyabb legyen az együttműködés és a kommunikáció. A csapatépítő outdoor, illetve indoor programok során ez az elérendő cél elsődleges fontosságú, az élményprogramok esetében pedig fő cél, hogy a résztvevők felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak, miközben játékos csapatépítő feladatok elvégzésével javul a munkahelyi légkör, szorosabbá válik az együttműködés. 
Fotók: www.lovasfoto.hu