Aktív pihenés

Szállodánk területén sportpálya és számos sporteszköz található, amelyekkel a mozogni vágyó vendégeinknek kedveskedünk. Az alábbiakban olvashatják, hogy melyek ezek a lehetőségek és hogyan vehetik őket igénybe.  A sporteszközök korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért amennyiben hosszabb idejű bérlést terveznek, úgy kérjük, jelezzék előre a recepción!

Az aktív kikapcsolódás szerelmesei romantikus sétákat tehetnek a Vadkertben, valamint kipróbálhatják a Nordic Walking jótékony hatásait is. Bérelhető kerékpárjainkkal könnyedén bebarangolhatják a Rába-part csodálatos világát. 
Kerékpárbérlés: 1.000 Ft/fél nap (8-12 óráig); 2.000 Ft/egész nap (védőfelszerelés biztosításával)
Családi kedvezmény: 5.000 Ft/család (4 fő)

Nordic walking bot: 500 Ft/óra

A labdajátékok dinamikus sportok, minden izomcsoportot megmozgatnak, és a szabadban is játszhatók. Sportpályánk kiválóan alkalmas különböző sportágak gyakorlására, mint például:
• foci
• hobbi-tenisz
• tollaslabda
• torna
Ha valamelyik lehetőség elnyerte tetszését, kérjük, jelezze a recepción és kollégáink felszerelik a pályát a kívánt sportágnak megfelelően. Teniszütőt kérésre biztosítani tudunk vendégeink részére. A sportpályánkat Vendégeink térítésmentesen használhatják!
A pályabérlés díja külsős vendégek részére: 1.500 Ft/óra

A Rába folyó hazánk legizgalmasabb túra-evezős területe. A felkészült vezetővel, biztonsági eszközökkel ellátott kajakosoknak és kenusoknak kikapcsolódást, sok élményt nyújt egy-egy folyószakasz bejárása, így igény esetén sporteszköz is bérelhető a recepción. 

Ha az egészséges életmódot a szórakozással szeretné vegyíteni, akkor mindenkinek ajánljuk legújabb szolgáltatásunkat, a 2015 áprilisában nyíló szauna házunkat. A szauna rendkívül jó hatással van a vérkeringésre, bőrre és hangulata által segíthet a stressz oldásában. A testi és szellemi erők felébresztésében nagy szerepe van a jógának, így aki e keleti bölcselet formáját igényli, a szükséges eszközöket biztosítjuk.

Fotók: www.lovasfoto.hu